Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2008. október 21. 0 hozzászólás
 

Szinte biztos, hogy mindenkinek már a könyökén jön ki az egész TGED vagyis a TotalGaming E-Sport Day, de ettől függetlenül, úgy érzem nekem a rendezői oldalról be kell mutassam, hogy miből is áll egy

Szinte biztos, hogy mindenkinek már a könyökén jön ki az egész TGED vagyis a TotalGaming E-Sport Day, de ettől függetlenül, úgy érzem nekem a rendezői oldalról be kell mutassam, hogy miből is áll egy ilyen rendezvény összerakása lebonyolítása, mik voltak az események és egyáltalán hogyan jöhetett létre ez a LAN. Egy olyan olvasmányos iromány kezdődik, amely nagyon hosszú de reális képet fest arról, hogy LAN-t szervezni nem gyerekjáték pláne nem, ha az ember mindezt a Sportarénába teszi meg. A héten még folyamatosan kapjátok majd az infókat, képek demók és videók, de először jöjjenek az írások!
TotalGaming Esport Day, egy rendező szemével
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Mi lenne ha...
Az előzmények közt a legtöbbekben az a kérdés jöhet elő, hogy miként is jött az ötlet, hogy a Sportarénába rendezvényt szervezzünk. Nos, ez egy érdekes történet, talán kevesen tudhatják, de a TotalGaming Kft TotalStudio részlege volt az Arénap rendezvény honlapjának, arculatának és médiaanyagainak elkészítője. A rendezvény eredetileg szeptember 23-ra lett volna meghirdetve, azonban köszönhetően annak, hogy ez állami nap sokkal lassabban mentek a dolgok a rendezvény szervezői számára igy mikor már 3 hét volt csak hátra 23-ig úgy döntöttek új napra lesz szükség ezlett az október 19. Ekkor még szóba sem jött, hogy a TotalGaming LAN-ról, egyszerűen cask készültek az Arénap médiaanyagok és a honlap. Egyszer azonban kipattant az ötlet, hogy mi lenne ha.... és ez volt az a pillanat augusztus vége felé, amikor az Arénap főrendezője a mi lenne ha... kérdésünkre azt válaszolta. Persze, simán hely az van bőven.

Ide biztosan elfér...
Miután ilyen remek választ kaptunk, a leges legelső lépés a BECUP csapatának felkeresése volt, hogy a mi lenne ha.. Kérdésre ők is mondjanak valamit. Miután az országban talán ők az egyetlen jelenleg is aktív LAN szervező team és talán mondhatjuk, hogy a legjobb így a választásunk nem volt véletlen. Miután a válaszuk IGEN volt, a következő lépésben a helyszín megtekintését kellett elvégeznünk. Mikor kis csapatunk kiért az Arénába és bejártuk, azokat a lehetséges helyeket, ahol a rendezvényt megszervezhetjük két hely maradt versenyben. Az egyik az első emelten egy nagy szőnyegezett és rettentőmódon kulturált konferenciaterem, a másik pedig az Aréna egyik raktárja, amely jóval nagyobb azonban sokkal indusztriálisabb feelinget sugároz. Aznap nem született döntés, csak később és ekkor megállapítottuk, hogy a felsőrész hiába is szebb mégis az alsót kell választanunk, mert ott biztosan elfér majd a rendezvény.

Támogatók
Miután a hely és ezzel együtt az áram megoldottnak volt mondható, már „csak" támogatók kellettek az eseményhez, amelyek felkutatása és beszervezése a LAN egyik sarkalatos és igen fontos pontja. A kapcsolatoknak köszönhetően, illetve annak a ténynek, hogy a Sportarénába ekkora számítógépes rendezvényt még soha senki nem kísérelt meg rendezni, és, hogy a TotalGaming ezeken túl még mit tud nyújtani a rendezvényen és azon túl, szerencsére felnyitotta a cégek szemeit. Sorra jöttek a felajánlások, amelyek gyakorlatilag 100%-a hardveres felajánlás volt. Gépek, videokártyák konzolok stb stb. Nagyon örültünk, hogy ennyi cég látta a rendezvényben a rációt és például a nap végén az arénában kószáló emberek kezében látható Gigabyte, LG, és Fujitsu ajándékokat látva, volt is értelme.
Természetesen ezúton is meg kell, köszönjük a rendezvény támogatóinak, hogy hozzá járultak ehhez a felejthetetlen LAN-hoz tehát köszönet a következő cégeknek:

Állami rendezvény, nem a mi hibánk
Mielőtt belemerülnék a rendezvény belső szervezéseinek dolgaiba , erre az apró tényre mindenképp ki kell térjek, hiszen sok minden problémára ez remek magyarázatul fog szolgálni és most kell elmondani, hogy ez nem mentegetőzés, ez így van. Tehát ez a nap egy állami nap egy olyan nap, amikor az állam maga rendelkezik az amúgy állami kézben lévő, de nem az állam által üzemeltetett Sportaréna felett. Ez tehát azt jelenti, hogy az Aréna megszerzéséhez ilyenkor a legfelsőbb szinteken kell papírokat beszerezni és a rendezvény lebonyolításához olyan köröket kell lefutni a bürokrácia útvesztőjében, amelyeknek köszönhetően ez a rendezvény is talán 2012 október 19-én lett volna realizálható. Ettől függetlenül biztos megerőltették magukat, hiszen javarész „csak" napokat váratták az embert. Ez sajnos magán a rendezvényen is így volt, hiszen hiába kértük, hogy gyakorlatilag 8-kor nyissanak a pénztárak, és legyen addigra minden számunkra fontos ember (a biztonsági állomány legalább két tagja, az Aréna hálózatáért felelős legalább egy ember) sajnos a bürokráciában elvesző infókká váltak kérdéseink és a kollégák a „megbeszélt" 9 órára érkeztek, de természetesen a szokásos kis késéssel. Persze mi nem szólhattunk egy szót sem, hiszen örüljünk, hogy egyáltalán itt lehetünk, de a Mi közönségünk felé ez 90%-ban úgy jöhet le, hogy ez a Mi hibánk volt. Tehát itt kel leszögezzük nem a mi hibánk ez egy Állami rendezvény, Saját alkalmazottakkal, Saját időbeosztással, amelykehez nekünk kellett volna - ezek szerint - alkalmazkodni.

Bepakolás rendezkedés
Mint minden rendezvény természetesen ez is azzal kezdődött, amihez nem sok kedve van az embernek az építés. Az Arénába hajnali 1-től lehetett bejutni, tehát ekkortól kezdtük el az építkezést is. Ez persze például az én esetemben azt jelentette, hogy bár szombaton reggel és kora délután aludtam mégis 4-től már talpon voltam a legtöbb kollégával egyetemben. Megérkeztek a furgonok és a konvoj, amely roskadásig meg volt pakolva mindennel, ami a LAN-hoz kell. Eközben befutott az EA Games és a Microsoft közös teherautója is a 20 konzollal két Play Seat-el és a számos kiállító fallal és termékkel. A berámolás első fázisa volt A-ból, B-be berámolni a jelenleg még dobozokban lévő gépeket és Monitorokat. Mikor ez meg volt jöhettek a további cuccok is. Ami ezután következett az rabszolgamunka. Minden csomagból kivenni a gépeket és a monitorokat, ezután összeszerelni azokat. Bárki mondhatja, hogy ez smafu, de azért itt 50 monitorról és LCD TV-ről volt, szó, amely ha 2-3 emberrel is számolunk az 12 db emberenként, tehát jó szórakozás. Amíg a csapat egyik része csomagolgatott a másik része elkezdtem az áram és a net kilakatását szintén eközben kezdődött a belépő stagepassok elkészítése és mindeközben az EA és a Microsoft-os építők is behordták a konzolokat és a promó állványokat.

Egy órára rá kb, megérkeztek az asztalok, amelyek behordását és összeszerelését elvégezve, majd a székek gyors szétszórását kivitelezve lassan kezdte elnyerni kinézetét a helyszín. Ekkor már hajnali 4-et ütött az óra, és tudtuk, már csak 4 óránk van teljesen rendbe rakni a helyet. A feszített munkatempó és a fáradság ugyan mindenkin látszott mégis folyt a munka a maga tempójában. Fél órával később már üzemeltek a konzolok, elkészült az szervezők információs pultja, illetve a kihangosítás és egyéb nyalánkságok is kezdtek helyre kerültek. Öt óra környékén a PC-k is beindultak és megkezdődött a beállítás. Miután minden elkezdett kialakulni és a helyszínen is a szépítő beavatkozás, vagyis a molinók takarók elhelyezése és rendrakás kezdődött, már éreztük sínen vagyunk. Hét óra felé már nem volt jobb dolgunk, mint a szponzorok által küldött ajándékokat, szóróanyagokat és egyéb nyalánkságokat kihelyezzünk a saját asztalaikon, majd jött a gépek kipróbálása és az utolsó pár simítás. Gyakorlatilag 8 órára minden készen állt tehát 7 órával az építés kezdete után tip-top volt minden, talán az internetet kivéve, ami bérelt dolog volt az Arénától, és természetesen az informatikusok még aludt....

Engedjetek beee....
A rendezvényre a csapatokat fél 9-re hívtuk meg hivatalosan, azonban mint, ahogy azt említettük az Arénához már nem jutott el az infó, így a versenyzők, akik pontosan érkeztek kénytelenek voltak várni egy fél órát mire a pénztárak úgy döntöttek kinyitnak. Itt jegyeznénk, meg hogy a rendezvény szervezői között is káosz volt tehát a helyzet szinte kezelhetetlenségéhez képest a Mi szervezőink viszonylag jól helyt álltak és bár némi utána járással és folyamatos tájékoztatással úrrá lettünk azon az apró dolgon, ami pontosan 1 órás csúszást generált, az amúgy erre felkésztett programunkban. Miután kinyíltak a kapuk rájöttünk, hogy egyetlen apró dolgot elfelejtettünk, hogy aki felül bejön hogy jön rá, hogy hova kell lejönni. Bár ettől függetlenül úgy láttuk mindenkinek sikerül a hostesseinknek és a rendezőknek köszönhetően letalálni a helyszínre.

Ezzel az egésszel kapcsolatban egy apró kis történetet mesélnék, el amikor is egy anyuka odajött hozzám lenn, már 9 óra előtt, hogy a kisfia mivel tudna majd itt játszani. Én persze első meglepődésemben nem értettem mit akar, hiszen 1 hogy került már most be 2 miért nem a gyereke kérdezi meg. Mindegy lányos zavaromon felül kerekedve válaszoltam, hogy olyan 11 óra körül itt a helyszínen lehet FIFA09-re nevezni, illetve később Counter-Strike Source-ra is. Továbbá meg említettem, hogy a kiállított konzolok mindegyikén talál más-más játékot, tehát a hölgyet és a kedves fiát is várjuk vissza. A válaszom láthatólag kielégítette és széles mosollyal nyugtázta, hogy akkor később jönnek játszani. (Ui.: jöttek is)

A mesélésből visszatérve, a történet egyik apropója az volt, hogy a szigorúan őrzött Arénába azért valahogy csak-csak jutottak be emberek, de ezzel az volt a gond, hogy ők kifelé már nem mehettek, hiszen ahhoz kellett volna a jegyük. Mindegy. Miután minden csapat megérkezett és a pénzügyek is helyrekerültek nem maradt más hátra, mint a megnyitás.

Itt köszönnénk meg minden kedves játékosnak és csapatnak, hogy pontosan érkezett és ilyen remekül felnőtt módjára helyt állt és kezelte a kialakult helyzetet. Utólag is elnézéseteket kérjük ezért a pénztárnyitási mizériáért, de itt mi sem tudtunk mit tenni, hiszen mi meg a rácsok túloldalán voltunk.

TGED Start
A megnyitást személy szerint rám bízták, amelynek nem annyira örültem mert úgy éreztem magam a kiadott szerepemben, mint szűzb*zi a gőzfürdőben, hiszen előtte nem kellett százaknak megnyitót mondani, és amúgy sem vagyok az a szereplős típus, de mivel a TotalGaming-ben érthető, de nem publikus okokból ezt osztották rám, "vállaltam". Így utólag pedig elnézést, ha ostobaságokat mondtam a mikrofonba. A megnyitó utána a játékosok rendezetten leültek bekonfigoltak és már kezdődött is fantasztikus hangulatban a játék. A kezdeti roham megközelítőleg 1 órán át tartott de köszönhetően a szervezőknek, az infósoknak és barátainknak ez szerintünk sikerült mindenkit kielégíteni megfelelő válaszokkal és mondhatjuk hogy ez a rész, amely a legnehezebb része volt a LAN-nak zökkenőmentesen beindult.
A gépekkel nem volt probléma, bár sokan nem olvasták el, hogy miket kel magukkal hozniuk, de ezek a fejhallgató problémák is megoldódtak, hiszen a játékosok segítették egymást, ahol csak tudták.

Kulturált program
Miután megkezdődtek a mérkőzések és a tömeg is egyre inkább nőtt féltünk, hogy elszabadul a pokol, de nem így lett. Az egész rendezvényen érezhető volt, hogy a csapatok és a játékosok maximálisan komolyan veszik azt, hogy amiért ma ide jöttek az nem csak egy LAN, hanem a hazai e-sport egyik mérföldköve. Szinte minden játékoson látszott a fegyelmezettség és minden meccsen érezhető volt, hogy ezek olyan csapatmérkőzések, amelyeken a színvonal már nem csak szomszédviszonyban van. Mi úgy érezzük a visszajelzésekből, hogy minden a nézők -értem itt az olyan nézőket, akik életükben ilyen rendezvényt még nem láttak-, mind a játékosok, mind a játékos nézők számára olyan kulturált program jött össze, ahol nem kellett kapkodni, senki nem maradt le semmiről minden meccset nyugodtan végig lehetett játszani és izgulni.

A közönség
A közönség igen vegyes volt, hiszen bár nagy részben természetesen játékosok tűntek fel folyamatosan jöttek kíváncsiskodók, akik saját elmondásuk szerint nem is tudták, hogy ilyen van. Szerencsém volt nem egy apukával és anyukával is szót váltani, hogy elmeséljem mi is az, amit látnak. Összességében azt mondhatom, hogy a „külsős" látogatókon az volt észrevehető, hogy egyszerűen ledöbbentek, hogy ilyen van és hogy ez ekkora tömegeket vonz, illetve ilyen méretekben virágzik itthon és a világban. Számukra teljesen hihetetlen volt, hiszen egy olyan dolgot ismertek, meg, ami számunkra talán mindennapos, azonban számukra egyáltalán nem az. Ők itt jöttek rá talán először, hogy a Microsoft nem csak a Windows XP-ből áll, az LG nem csak háztartási termékeket gyárt, stb. stb.
A TotalGaming több ezer szórólappal készült, amely szórólapok közül az egyiken az e-sport-ról olvashattak az érdeklődők, míg a másik hármon azoknak a játéknak a leírásait és az egyszerű játékszabályait olvashatták a kíváncsiskodók, amik a rendezvényen fellelhetőek voltak nagy mértékben. A szórólapok igen jól fogytak és ez örömmel tölt el minket, hiszen látszik, hogy igen is az emberek kíváncsiak a játékokra, csak egyszerűen nincs olyan média, amely tömegesen tudná eljuttatni hozzájuk ezeket az információkat, és ezért volt igen jó ez a nap, hiszen, aki csak egy családi rendezvényre jött ki rögtön megtudhatta, hogy gyereke lehet, hogy nem véletlenül játszik.

Rendező gárda
A rendezők az építéstől egészen a végéig rendkívüli módon magukból 110%-ot kipréselve adták hozzá egyéni tudásukat és munkájukat ehhez a naphoz, amely ennek köszönhetően mondhatjuk, hogy igazi nagy bukkanóktól mentesen korrektül lezajlott elejétől a végéig. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a következő embereknek, akik hozzájárultak az egész rendezvény tökéletességéhez:
Mozgó, Akira, KODIAK, Smalla, Tomcsi, Taki, Dud, Redanger, Hubertus, P3pp, Ic3m4n, GeRgO, Johhny, Elbandi, Pilu, Brazil, Krisz, BugBear és remélem nem hagytam ki senkit.

A játékok és játékosok
A játékválasztás mondhatjuk, hogy jól sikerült, persze arra számítottunk, hogy a Counter-Strike:Source sok embert fog vonzani, de arra nem igazán, hogy ennyit. A Call of Duty 4 mérkőzéseken is azért megfigyelhető volt az erős érdeklődés bár egyes játékosokon már látszódott, hogy nem úgy állnak hozzá, mint például a CS-sek. Kicsit hanyagabbak voltak, bár kihívó problémákat azért itt sem tapasztalhattunk. A Team Fortress 2 bemutató véleményünk szerint jól sikerült é mondhatjuk, hogy sok embert vonzott annak ellenére, hogy közben CSS versenyszámban az index.hu csapata játszott a támogató szponzorok csapata ellen, de erről egy kicsit később. A TF2-nél volt némi probléma, hiszen valami oknál fogva nem volt meg a TF2 a COD-os gépeken, de ezen egy röpke másolással és konfigolással úrrá lettünk és megkezdődhettek a játékok, amik valljuk be a TF2-nek köszönhetően olyan mókásra, de közben mégis komolyra sikeredetek, amilyenre várhattunk. Ezek mellett sor került egy FIFA09 bajnokságra, ahol 36 fő feszült egymásnak több órán keresztül a Fifa Hungary szervezőinek jóvoltából. ÉS bónuszként amolyan kedveskedve a kilátogatóknak megrendezésre került egy Counter-Strike: Source 1v1-es torna is 32 játékossal, ami mondhatjuk, hogy fantasztikus hangulatot hozott az amúgy is remek közérzethez. Az 1v1 bejelenése után szinte pillanatok alatt teltek meg a helyek, de erre is felkészültünk, hiszen volt ajándék a tarsolyunkban bőven mindenki számára.

Showmeccs
Az alap elgondolás szerint a Showmeccset az Index média csapata játszotta volna a Kajak-Kenu Sárkányhajójának evezősei ellen azonban a sportolókat nem sikerült elérni, ezrét életbe lépett a B terv, és az Index ellenfele így a szponzorok képviselőiből összeverbuvált ötös lett, amelynek eredménye képen egy igazán szórakoztató mérkőzésnek lehetett mindenki szemtanuja. Kuriózumnak számit, hogy a csapatban egy női játékos is helyt kapott, hiszen Párizsi útját megszakítva a Gigabyte Deputy supervisor-a Sue Wu csak a rendezvény miatt szállt le Budapesten, hogy úgymond megtekintse mibe is „szállt" bele a cége. A látvánnyal és a szervezéssel meg volt teljesen elégedve, ami mondhatjuk, hogy az összes szponzor esetében igaznak volt mondható.

Ajándékok, és nyertesek
Az ajándékokat, ugyan kihirdettük, azonban még a nap folyamán is változtattunk ezeken ezért most igy a rendezvény után tudjuk csak véglegesíteni, hogy mivel is lettek gazdagabbak a játékosok és azok, akik valamelyik meghirdetet versenyszámba beneveztek illetve azok, akik csak kilátogattak.

Counter-Strike:Source 5v5 nyeremények
1. hely OBi - 100 000 Ft, 5db Icon7 Z500 Gamer Mouse, 5db Microsoft Office, kupa
2. hely Dalay Lamas - 50 000 Ft, 5db Icon7 Gamer Mouse
3. hely Nameless &Dogsoldiers - 10 000 Ft, 5db LG Flatron billentyűzet

Counter-Strike: Source 1v1 nyeremények
A nyeremények kiválasztását a játékosokra bíztuk, hogy, amit szeretnének, azt vigyenek haza ennek megfelelően a nyeremények a következőképen alakultak:
1. hely BMCT | Jet Pack - Icon7 Z500 Gamer Mouse
2. hely white- LG Flatron billentyűzet
3. hely RazoR- Crysis Warhead játékszoftver

Call of Duty 4 nyeremények
1. hely Teamwork - 100 000 Ft, 5db Icon7 Z500 Gamer Mouse, 5db Microsoft Office, kupa
2. hely Revolution - 50 000 Ft, 5db Icon7 Gamer Mouse
3. hely Cybergen.TT - 10 000 Ft, 5db LG Flatron bilentyűzet

FIFA 09 bajnokság nyeremények
1. hely Baracklé - 20 000 Ft, Battlefield 2 Deluxe játékszoftver
2. hely Siooo90 - 10 000 Ft, FIFA09 játékszoftver

Ezzel összességében, ha minden pénzre lefordítunk a TotalGaming Esport Day összdíjazása elérte a 600 000 forintot, amely itthoni viszonylatban kiemelkedő és külföldiben pedig helytálló ősznyereménynek mondható.
Mindezeken túl a kilátogatók vihettek haza a több száz ajándékból, is mint, Gigabyte noteszek, tollak, kulcstartók, kártyák, telefontartó szalagok, sapkák , LG tollak, Fujitsu Siemens tollak, noteszek bögrék és még felsorolni is nehéz lenne mennyi minden és teljesen ingyen.

Lebonyolítás
Ahogy azt már említettük, ezzel nem volt probléma a kezdeti csúszástól eltekintve minden gördülékenyen ment, bár a döntők alaposan elhúzódtak köszönhetően annak, hogy sem a COD sem a CSS csapatok nem találták egymáson a fogást és többszörös overtime-okkal kellett eldönteni a végét a játéknak mégis 9 órára mindennek vége lett. A döntők olyanok voltak, amilyeneknek lenniük kell, és bár a bérelt internetünk komoly hiányosságának köszönhetően, akik otthon maradtak csak demókon keresztül nézhetik végig folyamatosságában elmondhatjuk, hogy olyan két meccset láthattunk, amelyet már régen nem. Ismét egy jó ok, ha lesz következő akkor miért kell majd ott lenni.

Az internet
A felmerül pár probléma közül a nyitás után ez volt a legégetőbb dolog, ami ellen gyakorlatilag Mi semmit nem tehettünk. A Vonalat az Aréna biztosította számunkra plusz összegekért és attól függetlenül, hogy a sávszélességgel láthatólag nem volt probléma egyszerűen a csomagok egy nagy része sose ért célba. Ennek köszönhetően a Source TV kés a közvetítés folyamatossága is olyan volt, amilyen, de mint mondtam ezzel nem tudtunk mit kezdeni, hiába jelentettük a dolgot 1000-szer.

Elpakolás
Miután kisebb nagyobb, de inkább csak kisebb sikerrel már 31 órája talpon átadtam a díjakat a Counter-Strike: Source versenyszám nyerteseinek éreztem hamarosan szétesek, hiszen gyakorlatilag egész nap álltam rohangáltam, enni csak egyszer ettem aludni meg egyszer sem. A díjátadás csak a csapatok számára jelentett örömet, hiszen ők boldogan hazatérhettek viszont mi szervezők tudtuk most jön az a meló, amihez se kedvünk se erőnk nincs már mégis meg kell csinálni. Az elpakolás egy olyan feladat, amit senkinek nem kívánunk. Fél 10-kor kezdtünk neki abban a tudatban, hogy 1 órára be kell fejezni, vagy különben az Aréna képes plusz pénzt kérni. A szervezőkön látszott a kimerültség és már kevesebben is voltunk, mint bepakolásnál, hiszen sokakra hétfőn egy munkanap várt. Mindezektől eltekintve megkezdődött az összerámolás és a bontás. Ennek legkellemetlenebb része a monitorok és a gépek visszacsomagolása ugyanabba a dobozba, amiből kivettük őket és lehetőleg ugyanolyan formában is. Gondolom, ezt senkinek nem kell elmesélni, hogy mekkora munka sorba rámolni a dobozokat, majd koreai tömegmunkásokhoz hasonlóan minden egyes kis alkatrészt visszarámolni a borító csomagolásába, majd a dobozába. Mire ezekkel végeztünk gyakorlatilag a terem többi része már le is volt bontva a csomagolást négyen hajtottuk végre miközben a többiek összeszedték a többi dolgot asztalok kábelek és azt a rengeteg holmit, amivel ez a rendezvény jár.
Hajnali 1 órára kiürítettük a csarnokot, majd hullafáradtan indulás kipakolni a kocsikat egy helyszínen és utána mindenki végre haza indulhatott. Személy szerint 2-re már ágyban voltam tehát 34 óra után végre megnézhettem belülről a szemhéjamat.

Összesítés
A belső levelezőlistánkat elnézve, illetve a kinn tapasztaltakkal a hátam mögött elmondhatom, hogy egy jó LAN-t sikerült összehozni. És amikor azt mondom, jó LAN megpróbálok elzárkózni attól, hogy én is ott voltam a szervezők között, aki kinn volt az tudja miről beszélek, aki pedig nem az a következőre próbáljon eljutni, hiszen ez egy olyan esemény volt, amire érzésünk szerint szüksége van a hazai játékos közösségeknek.

Legvégül pedig nem győzünk köszönetet mondani a támogatóinknak és segítőinknek illetve a BECUP Team-nek, hogy összehozták ezt az igazán nagyszerű LAN-t.

Továbbra is várjuk a véleményeket hozzászólásokban blogokban és ahol csak lehet. Az érdekesebbeket később itt a hírekben is megosztjuk veletek illetve a hét folyamán jönnek a demók a fényképek és minden, aminek jönnie kell!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2952
 
1459
 
 
 
kép 3667
 
1462
 
 
kép 3800
 
1489
 
 
 
kép 5300
 
2270
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu